Over ons

Beheers een vorkheftruck op techniek

Wij zijn gespecialiseerd in het reduceren van schades veroorzaakt door rijdend materiaal.
Dit doen wij door middel van het trainen van de chauffeurs en operators en door het geven van adviezen aan bedrijven.

Sinds 1995 geven wij deze opleidingen en adviezen in Nederland en België.
Dat doen we voor verschillende soorten rijdend materiaal zoals een vorkheftruck, reachtruck, verreiker of hoogwerker waar specialistische kennis voor nodig is om ze te bedienen.
Er zijn verschillende niveau’s van opleidingen:

De opleidingen vinden altijd plaats op de locatie van het bedrijf en met het materiaal waarmee dagelijks wordt gewerkt.
Op die manier kan theorie direct in de praktijk geoefend worden.

CBR  / CCV / EG gecertificeerd

Wij zijn CBR  / CCV / EG gecertificeerd wat betekend dat wij voldoen aan de verplichting om als opleider over de juiste papieren te beschikken.
Daarnaast hebben wij enorm veel praktijk ervaring en nemen ook deel aan wedstrijden om onze vaardigheden op niveau te houden.

Prestatiebeloning

Het reduceren van schades is onze belangrijkste missie. Zo belangrijk zelfs dat wij u als klant korting geven indien een cursist na het volgen van de opleiding een examencircuit binnen een bepaalde tijd schadevrij aflegt. Voor meer informatie bekijk de pagina Kostenbesparen.

In Nederland en in België

In België heb ik vijf jaar op de Europese School in Ukkel gezeten. In Nederland heb ik na twee jaar Hoge Technische School werktuigbouwkunde de POST Hoge Beroeps Opleiding Logistiek Management voltooid. Nu woon ik in het grensgebied tussen Turnhout (BE) en Tilburg (NL). Ben ondertussen 50 jaar oud en heb heel veel bedrijven van binnen en buiten gezien in de afgelopen 20 jaar zowel in Nederland als in België.

Management ervaring

In de loop der jaren heb ik van alles erbij gedaan. Zo heb ik een bureau voor directiechauffeurs, taxi bedrijf, uitzendbureau en een galerie gehad.

Vrijblijvende afspraak

U kunt ons bellen op +31 (0) 13 88 99 088 of een mail sturen via Contact voor een vrijblijvende afspraak.
Het is ook mogelijk om een chauffeurskeuring aan te vragen, meer info daarover leest u op de pagina Keuring Heftruckchauffeur.